AZ ÉV TÁNCA (TM) TAVASZI és a
DANCE STAGE (TM) ŐSZI NEMZETKÖZI
Minősítő és Díjkiosztó Táncművészeti Versenyek hivatalos oldala

"Tiszta tánc, tiszta verseny (TM)"

Megmozgatjuk a fantáziátokat!

INGYENES FILMKÉSZÍTŐ PÁLYÁZATOT HIRDETÜNK Az Év Tánca 2018 versenyzői részére!

A Pályázat menete:

 1. Készítsetek egy rólatok szóló 20-30 másodperces táncos filmet! A filmben mutassátok be, hogyan készültök fel versenyünkre! Mutassátok be tánciskolátokat, vagy tánccsoportotokat, de készíthettek egyszereplős filmet is (egyéni versenyzők esetén). Az alkotás lehet videó, vagy fotókból összeállított slideshow. Bármilyen videó-/képrögzítőt használhattok, készíthetitek akár telefonnal is. A film bármilyen helyszínen készülhet.
 2. Március 31-ig küldjétek el alkotásotokat azevtanca@gmail.com e-mail címre!
 3. Tegyétek fel FB-odalatokra és osszátok meg, hogy minél többen értesüljenek arról, hogy indultatok a pályázaton!
 4. Mi a beérkező alkotásokat április 3-n, a beérkezés sorrendjében feltöltjük versenyünk FB-oldalára és elindítjuk a szavazást (szavazni majd a Like gombbal lehet). Az embereknek leginkább tetsző, tehát a legtöbb szavazatot gyűjtő film KÖZÖNSÉGDÍJ A LEGJOBB TÁNCOS FILMNEK díjazásban részesül. Szavazni április 10. éjfélig lehet. Érvényes szavazatnak kizárólag versenyünk FB-oldalán leadott szavazatokat fogjuk elfogadni, tehát érdemes lesz innen megosztani a munkátokat, de ettől függetlenül ti is feltölthetitek saját oldalatokra a filmet. (Ez a díj azon a versenynapon kerül átadásra, amelyen a győztes részt fog venni.)
 5. A közönség mellett a zsűri tagjai is szavazni fognak a nekik leginkább tetsző alkotásra. Versenynaponként 1-1 pályamunka kerül kiválasztásra, melynek alkotói vehetik majd át az DÍJ A LEGJOBB TÁNCOS FILMNEK járó díjat. 

A pályázat feltételei/paraméterek:

 1. A pályázat ingyenes, tehát nem kell érte nevezési díjat fizetni, viszont a pályázaton kizárólag azok vehetnek részt, akik legalább 1 produkciót neveznek versenyünkre.
 2. A film hossza: minimum 20 és maximum 30 másodperc lehet.
 3. A film formátuma: mp4 vagy avi
 4. Beküldési határidő: 2018. március 31. (tehát a nevezési határidő előtt, ami április 10.)
 5. A filmet azevtanca@gmail.com email címen fogadjuk el és TÁRGYként fel kell tüntetni az alábbiakat: XY Tánciskola/versenyző - Táncos Filmünk - Versenynap (Szombat vagy Vasárnap)
 6. A filmben az alábbiaknak szerepelnie kell (bemondással, vagy felirattal): a versenyző NEVE (tánciskola, egyesület, tánccsoport, egyéni versenyző stb). Továbbá az alábbi mondatok valamelyikét is fel kell tüntetni a filmben (bemondással, vagy felirattal): "ÉV TÁNCA VERSENY, MEGYÜNK!!!" vagy "AZ ÉV TÁNCA VERSENYEN MI IS OTT LESZÜNK!"
 7. Kizárólag a feltételeknek és paramétereknek megfelelő alkotásokat fogadjuk el és töltjük fel majd az oldalunkra!
 8. A film beküldésével a pályázó elfogadja és tudomásul veszi, hogy a szervezők kizárólag a versennyel kapcsolatos későbbi marketing célokra felhasználhatják az alkotást.

Sikeres felkészülést és jó filmezést kívánunk!

 

Hírek

 • A NEVEZÉST LEZÁRTUK!
  2018-10-22 19:24:15

  Kedves Versenyzőink!
  NAGYON KÖSZÖNJÜK NEKTEK, HOGY ÚJRA TELTHÁZAS VERSENYT RENDEZHETÜNK A SZÁMOTOKRA!
  A nevezést a nevezési határidő előtt, a mai napon lezártuk! Ez azt jelenti, hogy a továbbiakban újabb tánciskolától, egyéni versenyzőtől az őszi versenyünkre nevezést már nem tudunk elfogadni!
  Természetesen az eddig benevezett versenyzők hiányzó adatait, nevezési díjait, zenéit október 28-g még elfogadjuk! Kérjük, hogy a határidőt legyetek szívesek betartani, mert mi is így tudjuk tartani az ígért határidőket!

 • FIGYELEM! Ünnepnap, Bankszünnap!
  2018-10-11 16:45:37

  FONTOS INFORMÁCIÓ! Azok, akik nem személyesen egyesületünknél és nem banki/netbanki átutalással, hanem a Budapest Bankban számlára történő személyes befizetéssel szeretnék rendezni a nevezési díjat, a bankunktól kapott információk szerint az alábbi napokon a Budapest Bank fiókok zárva fognak tartani, kérjük, hogy ezt vegyék figyelembe és ne halasszák a befizetést az utolsó napokra!

  A Budapest Bank fiókok zárva tartanak:

  Október 22. Hétfő - Munkaszüneti nap

  Október 23. Kedd - Ünnepnap

  Október 25. Csütörtök - Bankszünnap

  Október 26. Péntek - Bankszünnap

  Tehát az ünnep hetében személyes banki ügyintézést csak a Szerdai napon, október 24-n tudtok intézni. Így október 25., 26., 27., 28-n már csak netbankon keresztül tudtok nevezni!

  Banki infó itt: Budapest Bank

 • ŐSZI VERSENYÜNK NEVE MEGVÁLTOZOTT!

  Kedves Versenyzőink! 

  2018-tól őszi versenyünket már nem Dance Factor, hanem Dance Stage néven hirdetjük!

  A NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

  2018. OKTÓBER 28.

 • AKTUÁLIS VERSENYÜNK 2018 ŐSZ

  NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

  2018. OKTÓBER 28.

   

 • NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: ÁPRILIS 13. PÉNTEK

  Kedves Versenyzőink! A szombati versenynap betelt, a nevezéseket lezártuk, kérjük erre a versenynapra már ne jelentkezzetek! Viszont Vasárnapra még maradt néhány hely, ezért erre a napra ÁPRILIS 13., PÉNTEKIG még lehet nevezni!
  Az érvényes nevezés a nevezési lap és a nevezési díj Péntek délutánig történő beérkezését jelenti. Péntek délutáni utalás esetén az átutalási bizonylatot is kérjük e-mail-ben elküldeni!

 • AZ ÉV TÁNCA 2018 - OSCAR

  Nemzetközi Táncversenyünk időpontja: 

  2018. ÁPRILIS 28. ÉS 29.

  NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

  ÁPRILIS 10.

 • ÚJDONSÁGOK a DF2017 versenyünkön:

  ÚJDONSÁG CSAK EZEN A VERSENYÜNKÖN:
  Megválasztjuk a verseny, azaz az Álarcosbál BÁLKIRÁLYNŐJÉT ÉS BÁLKIRÁLYÁT!
  A koronát annak a két táncosnak tesszük a fejére, aki tánctudásában kiemelkedő és sminkje, jelmeze bálhoz illő lesz.
  A győztesek nem csak tánciskolából és nem csak egy korcsoportból kerülhetnek ki. Tehát a díjra mindenki esélyes, aki szép jelmezben, kiválóan táncol és színpadi jelenléte kisugárzó.

  NÍVÓ-DÍJ - Díjazzuk a hűségeteket és az ötleteiteket: 
  Szintén újdonság! A Nívó-díjat az a tánciskola, tánccsoport vagy Táncstúdió veheti majd át, amely legalább már két versenyünkön részt vett (akár az őszi, akár a tavaszi) és most akár egy, de akár több produkciójában megmutatja sokoldalúságát, kreativitását. Ezzel a díjjal tehát számunkra a verseny legeredményesebb táncosait fogjuk díjazni. A NIVÓ-díjhoz a szervezők egy 20.000-Ft értékű nevezési díj utalványt is felajánlanak, amelyet a győztes tánciskola felhasználhat "AZ ÉV TÁNCA 2018" tavaszi versenyünkön.

 • AZ ÉV TÁNCA (TM) 2017

  2017. ÁPRILIS 22.

  A jelentkezéseket az elért maximális produkciószám miatt, a jelentkezési határidő előtt 3 héttel LEZÁRTUK!

  NEVEZÉSI HATÁRIDŐ (A NEVEZÉSI DÍJAK BEÉRKEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE):

  2017. ÁPRILIS 10.

 • Őszi Versenyünk Időpontja

  Kedves Versenyzőink!

  Őszi versenyünk 2016. november 5-én, Szombaton kerül megrendezésre.

  A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: OKTÓBER 20.

  (A JELENTKEZÉSI LAPOKAT OKTÓBER 20-IG BE KELL KÜLDENI!)

  A NEVEZÉSI DÍJAKAT ÉS A ZENÉKET PEDIG OKTÓBER 25-IG FOGADJUK!

   

 • A JELENTKEZÉSEKET LEZÁRTUK!
  2016-04-13 19:52:01

  KEDVES TÁNCPEDAGÓGUSOK ÉS VERSENYZŐK!
  EZÚTON ÉRTESÍTÜNK BENNETEKET, HOGY A JELENTKEZÉSEK ELÉRTÉK A MAXIMÁLIS LÉTSZÁMOT, ÍGY A MAI NAPON A JELENTKEZÉSEKET LEZÁRTUK!
  Azokat a produkciókat, amelyeket előre jeleztetek nekünk (e-mail-en, telefonon, stb - ez még 4 tánciskola), de a jelentkezési lapot ezidáig nem küldtétek el, MÉG ELFOGADJUK, legkésőbb április 20-ig történő beérkezéssel!
  Végleges produkciószámot a nevezési díjak beérkezését követően tudunk majd közölni (április 25). Illetve azokat, akik még szerettek volna jelentkezni, várólistára tudjuk helyezni és április 25. után tudjuk megírni, hogy az esetleg mégsem nevező versenyzők helyére be tudjuk-e őket tenni.
  KÖSZÖNJÜK A BIZALMAT, A SOK-SOK PRODUKCIÓT ÉS KÖSZÖNJÜK HOGY NAGYON SOKAN ÚJRA RÉSZT VESZTEK VERSENYÜNKÖN!

 • Az Év Tánca 2016

  IDŐPONT: 2016. MÁJUS 7. SZOMBAT

  DEBRECEN

   

 • DANCE FACTOR 2015 - Őszi Verseny

  Őszi Versenyünk Időpontja:

  2015. November 7.

  Debrecen

  TÁMOGATÓNK:

   

 • AZ ÉV TÁNCA 2015

 • TÁMOGATÓINK: