AZ ÉV TÁNCA (TM) TAVASZI és a
DANCE STAGE (TM) ŐSZI NEMZETKÖZI
Minősítő és Díjkiosztó Táncművészeti Versenyek hivatalos oldala

"Tiszta tánc, tiszta verseny (TM)"

 VERSENYEINK SZABÁLYZATA:

 

         Őszi Versenyünk 2018-tól         Tavaszi Versenyünk       Őszi Versenyünk (2014-2017.)

 

Nemzetközi Minősítő és Díjkiosztó Táncművészeti versenyeink szabályzata

TAVASZI VERSENYÜNK: "AZ ÉV TÁNCA (TM) TÁNCMŰVÉSZETI VERSENY"

ÖSZI VERSENYÜNK: "DANCE STAGE (TM) - TÁNCMŰVÉSZETI VERSENY"

 

Versenyszabályzat

 

 1. JELENTKEZÉS:

A verseny nyílt. Versenyen részt vehetnek mindazok, akik elfogadják a versenyszabályzatot.

 

Versenyzési jog:

Jelentkezhet sportegyesület, táncklub, művészeti iskola, egyéni versenyző, amatőr hobbi táncos, illetve általános- és szakközépiskolák illetve kultúrintézmények, egyéb amatőr társulatok, tánciskolák nevében bárki, aki táncprodukcióval rendelkezik.

Versenyzési feltételek:

A verseny amatőr (nem hivatásos táncos) kategóriában kerül megrendezésre, amely a következőt jelenti:

A versenyre nevező táncosok színpadi előadásukért (fellépésükért) tánctevékenységükért semmilyen anyagi ellenszolgáltatásban nem részesülnek, és nem részesültek eddig sem, a táncolást nem üzletszerűen végzik, hanem hobbi szinten, a tánc öröméért.

Tavaszi versenyeinkre kizárólag új produkcióval lehet nevezni (amelyek még nem vettek részt sem Az Év Tánca, sem a Dance Factor versenyeinken.) Őszi versenyeinkre régi produkciók is nevezhetők.

A versenyre jelentkezni géppel kitöltött jelentkezési lappal lehet a versenykiírásban megjelölt határidőig azevtanca@gmail.com e-mail címen, vagy nyomtatott formában személyesen leadva. Az e-mailban elküldött jelentkezések csak visszaigazolás estében érvényesek! – Bővebben a versenykiírásban.

 

 1. NEVEZÉS, NEVEZÉSI DÍJAK:

A nevezési díjat/díjakat személyesen vagy átutalással a jelentkezéssel egy időben, illetve a megadott határidőig kell rendezni. Nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni, amennyiben már befizette a jelentkező csoport/ egyén! A helyszínen nem lehet nevezni! – Bővebben a versenykiírásban.

 

 1. VERSENYKATEGÓRIÁK:

Egyéni (1 fő)

Duó (2 fő)

Csoport (3-10 fő)

Formáció (11-főtől)

Szóló kategóriában a versenyző csak az életkorának megfelelő korcsoportban indulhat.

Duó esetén az idősebb versenyző életkorát vesszük számításba.

Csoport és formáció esetén a legidősebb versenyző életkorát vesszük számításba.

 

 1. IDŐTARTAM:

Egyéni 1:30-2:30 perc

Duó 1:30-2:30 perc

Csoport 2:30-4:00 perc

Formáció 2:30-4:00 perc

Az időtartam (zeneszámok) hossza:

A versenykategóriákhoz tartozó zenei időtartamot be kell tartani! A zeneszámokat a megfelelő hosszra meg kell vágni! A megengedett időtartam túllépése esetén a zsűri eggyel alacsonyabb minősítést ad a produkciónak, mint amennyit érdemelne, tehát biztos, hogy a produkció gyémánt/kiemelt arany/arany minősítést már nem kaphat! Hosszabb produkciót külön kérésre sem tudunk engedélyezni! A maximum eltérés 5mp lehet! A zenei időtartam hosszát az átküldött zenék alapján ellenőrizzük és túllépés esetén a zsűri értékelő lapján az adott produkcióhoz feltüntetjük.  

 

 1. KORCSOPORTOK:

Mini (4-7-évig) 

Gyerek (8-12-évig) 

Junior (13-17-évig)

Ifjúsági (18-24-évig) 

Felnőtt 1 (25-44 évig)

Felnőtt 2 (45-évtől) - Nálunk a Felnőtt2 kategória felel meg a Senior kategóriának.

Figyelem: A besorolásnál az egyéni produkciók esetén a versenyző életkorát, duó esetén az idősebb versenyző életkorát, csoport, formáció esetén pedig a legidősebb versenyző életkorát kell figyelembe venni. A tánctanár, oktató, edző csak a felnőtt kategóriában versenyezhet!

 

 1. TÁNCKATEGÓRIÁK/EGYÉB KATEGÓRIA:

Tánckategóriák:

I. MODERN TÁNC ALAPÚ SZÍNPADI SHOW TÁNCOK:

Látványtánc, Akrobatikus látványtánc, Modern tánc, Modern Jazz, Art Jazz, Kortárs, Modern balett, Lyrical, Karakter táncok…

II. HIP-HOP ALAPÚ SZÍNPADI SHOW TÁNCOK:

Hip-hop: Old School, Locking’, Girly, New school…Street Dance, Freestyle- Break, Electric boogie, Reggaeton, RNB, Street Jazz…

III. MAZSORETT ALAPÚ SZÍNPADI SHOW KATEGÓRIA:

Tradicionális mazsorett, Modern mazsorett pom-ponnal, bottal, zászlós bottal, vagy egyéb eszközzel, akrobatikus mazsorett, twirling

IV. HASTÁNC ALAPÚ SZÍNPADI SHOW KATEGÓRIA

Egyiptomi, Török, Törzsi (Tribal), Indiai, Gótikus, Fúziós hastánc…

V. TÁNCTERMI TÁNCOK ALAPÚ SZÍNPADI SHOW KATEGÓRIA

Latin, Standard, Történelmi, Divattáncok…

VI. OPEN SZÍNPADI SHOW KATEGÓRIA:

Azok a stílusok sorolhatók ide, amelyek a fenti táncstílusokba nem sorolhatók be, de modern zenére koreografált színpadi produkciók. Pl: Musical, Sztepp, Ír sztepp, Akrobatikus rock and roll, Pop, Disco, Aero Dance, Fitnesz tánc, Zumba, Stilizált folklór…

VII. VERSENYENKÉNT VÁLTOZÓ PLUSZ TÁNCKATEGÓRIÁK 

 

IMPRO-SHOW-kategória (TM): bővebben az aktuális versenykiírásban

 

EGYÉB KATEGÓRIÁK: bővebben az aktuális versenykiírásban

 

MINDEN VERSENYSZÁMBAN FONTOS A SHOW-JELLEG!

 

 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

- A felkészítő tanárok tudomásul veszik, hogy minden versenyző a saját felelősségére versenyez.

- A versenyző köteles követni a verseny menetét és időben, a saját produkciója előtt legalább 3 tánccal megjelenni a színpad mellett és ugyanígy a versenyszám zeneanyagát a megadott határidőig e-mail-ben elküldeni, illetve 1 db biztonsági AUDIO CD-t készíteni. A versenyprogram tájékoztató jellegű, az előre betervezett fellépési idő előtt fél órával a produkcióknak versenyzésre készen kell állniuk.

Produkciók 3-as osztása:

 1. Egy versenyző a színpadon előad.
 2. A színpadra lépő következő csoport a színfalak mögött várakozik.
 3. Az azt követő csoport a színpad bejárati ajtónál várakozik.

A produkció végén szükséges 3 másodperces mozdulatlan végpóz, a referencia fotók készítéséhez, ezért kérjük ezt, előre megkomponálni szíveskedjék.

- A versenyző vagy csoport köteles a felkonferálástól számított 5 másodpercen belül a színpadon megjelenni.

- Be-és levonulási koreográfia nem megengedett!

- A versenyszámok időtartamát be kell tartani!

FIGYELEM!  TILOS a nagy akrobatikus elemek (a test nem ér hozzá a földhöz: szaltók, flikk, szabad átfordulások…) használata, ami alól az ugrások és emelőgyakorlatok és a kézen átfordulások kivételek. Ne az akrobatikáé, hanem a táncé legyen a főszerep! Azokat a koreográfiákat, amelyek tisztán akrobatikus elemekből épülnek fel és táncelemeket nem tartalmaznak a zsűri nem fogja értékelni.

 

Zene: A ZENÉKET E-MAIL-ben kérjük ÁTKÜLDENI!

 1. Minden zeneszámot át kell nevezni a produkció címére (kérjük, ha a vezető nem ért hozzá kérjen segítséget!) Pl: ha a zeneszám címe: That man, de a produkció címe: Charleston, akkor a zene címét át kell írni Charleston-ra.
 2. Formátum: mp3
 3. E-mail, ahová a zenéket várjuk: azevtanca@gmail.com
 4. Beérkezési határidő: az aktuális versenykiírásban.

A verseny zenei anyagát mi készítjük el a technikus részére a végleges rajtlista alapján.

BIZTONSÁGI AUDIO CD:

Ezen túl nem kell minden produkciót külön-külön CD-re kiírni és a regisztrációnál leadni, viszont a biztonság kedvéért minden vezetőnél legyen 1 darab CD, amelyen az összes produkció zenéje rajta van a saját rajtszámaik sorrendjében, ezt kérjük a Tánciskola/csoport/egyéni versenyző nevével és a produkciók címével, rajtszámokkal ellátni. A biztonsági CD-t nem kell a regisztrációnál leadni, az legyen a vezetőnél szükség esetén! (Formátum: AUDIO CD)

ÚJ: A biztonsági CD helyett pendrive-on is lehet hozni a biztonsági zenéket, viszont a végleges rajtlista rajtszámaival el kell látni a zeneszámokat! (Elsőtől a 99 produkcióig: 001-099) Tehát rajtszám+produkció címére kell átnevezni a zenét!

 A produkciók (koreográfiák) címe:

Minden produkciót külön címmel kell ellátni (ez ne a csoport neve legyen)! Amennyiben a produkció címe megegyezik a zeneszám címével, a jelentkezési lapon kizárólag a címet kell feltüntetni, az előadót nem! Ez vonatkozik az átküldött zenei anyagra is!

 

Színpad és színházterem:

A tánctér 70 nm, 7 méter magas. A színpad faburkolatú, színházi graboplast (balett szőnyeg) borítású. A színházterem 450 férőhelyes.

- Fény: Színpadi fény (egyéni kéréseket nem tudunk teljesíteni a verseny tisztasága érdekében)

- Díszletek, kellékek:

- Valamennyi kategóriában és táncstílusban díszletek és kellékek használata megengedett, de ezek nem veszélyeztethetik a versenyző(k) biztonságát. A színpadra kizárólag a versenyző(k) viheti be a saját díszletét a felkonferálástól számítva 5 másodpercen belül.

- a helyszínen színpadpróbára nem lesz lehetőség, viszont a színpadot be lehet járni a verseny kezdése előtt. Bemelegítésre kérjük, hogy ne a színpadot használják, erre lehetőség van a nagyobb öltözőkben, előterekben!

- A színházteremben és a SZÍNPADON, illetve a színpadi beállóknál ÉTELT FOGYASZTANI SZIGORÚAN TILOS! Megkérjük a vezetőket, hogy erre hívják fel táncosaik figyelmét, mivel a szabály megszegése a versenyből való kizárást vonja maga után!

 

Regisztráció:

Regisztráció az első feladat érkezéskor, a Regisztrációs pultnál a belépéskor. Kérjük a versenyzőket, hogy együtt, egyszerre sorakozzanak fel a pultnál, mivel a regisztráció csapatonként és név szerint is zajlik!

A regisztrációs pultnál történik karszalagok átvétele.

 

Belépőjegy: A kísérők részére belépőjegy a regisztrációs pulttal szemben a helyszínen váltható. (Elővételre nincs lehetőség.) – Bővebben a versenykiírásban.

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy ingyenes belépőt (karszalagot) kizárólag a versenyző táncosoknak, illetve azok felkészítő tanáruknak (koreográfusoknak) biztosítunk. Illetve a belépés 6 éves kor alatti hozzátartozóknak ingyenes. Viszont a tartalék táncosoknak, kísérőknek, szülőknek, 6 év feletti testvéreknek, stb. a belépőjegy váltása kötelező!

 

Öltözők használata:

Öltözők elfoglalása a regisztrációt követően. Az őrizetlenül hagyott holmikért felelősséget nem tudunk vállalni. Az öltözők rendjéért a bútorok és berendezési tárgyakért a csoportvezető felel, és az abban okozott kárért anyagi felelősséggel tartozik. A versenyzők a produkcióik után hagyják el az öltözőket, hogy más csoportok is át tudjanak öltözni!

 

Verseny sorrend:

Minden versenyző versenysorrendje forgatókönyv alapján történik. Kérjük, kövessék figyelemmel az előttük lévő 3 csoportot, hogy időben a színpadnál legyenek.

A verseny előtt egy tervezett rajtlistát küldünk, amelyben még kérhető az átöltözés miatti sorrendváltoztatás. A végleges rajtlista kiküldését követően változtatásra már nincs lehetőség!

 

 1. A VERSENY DÍJAZÁSA

 

Oklevél, Érem, Díj, Trófea, Különdíjak, Szponzori díjak, Szakmai díjak

Versenyeink minősítő és egyben díjátadó versenyek.

Minden olyan produkció kap minősítést, amelynek legalább 50%-a értékelhető. Az eredményhirdetés minősítő részében minden produkció oklevelet és a produkcióban résztvevő összes táncos érmet kap. Tehát senki sem távozik üres kézzel!

Ezen felül díjakat kizárólag a Gyémánt/Kiemelt arany/Arany minősítést kapott produkciók vehetnek át. Továbbá egy-egy produkció több díjra is esélyes lehet.

A díjakról bővebben az aktuális versenykiírásban.

 

- A díjkiosztón a versenyzőknek a fellépő ruhában kell megjelenniük.

FIGYELEM:

A rendezett és átláthatóbb díjkiosztás érdekében megkérjük a vezetőket, hogy a minősítés és a díjkiosztás új szabályait tartsák be! Eszerint:

Az eredményhirdetés előtt minden egyéni (szóló) és duóban táncoló táncos fáradjon fel a színpadra, továbbá a csoportos és formációs produkciók esetén produkciónként 1 fő a vezető által kijelölt táncos (képviselő) foglaljon helyet a színpadon! Megkérjük a többi versenyzőt, hogy az eredményhirdetést a nézőtérről kísérjék figyelemmel! Köszönjük!

A sportszerű viselkedést és versenytársaink iránti tiszteletet az egész verseny és az eredményhirdetés ideje alatt is elvárjuk, ezért kötelező az eredményhirdetést végigvárni, ellenkező esetben a díjat elveszítik.

 

FELHÍVJUK A VERSENYZŐK FIGYELMÉT, hogy reklamációt a színházterem elhagyásáig fogadunk el! Ezt követően nem! Ezért kérünk minden versenyzőt, hogy várja meg az eredményhirdetést és vegye át az őt megillető érmet, díjat. Amennyiben a csoportból a versenyző nincs jelen az eredményhirdetésen és az átvett díját a csapattársai nem adják át neki, a szervezők ezért nem vállalnak felelősséget!

 

 1. AZ ÉRTÉKELÉS főbb szempontjai:

 

Technikai

- táncelemek nehézségi szintje

- táncelemek kivitelezése

- a versenyző(k) életkori és tudásszintjének megfelelő technika és nehézségi szint megválasztása

 

Koreográfia

- eredetiség

- kreativitás

- a koreográfia zenéhez való illeszkedése

- színpad kihasználása (a színpad betáncolása)

- térforma váltások

 

Előadásmód

- a mondanivaló tolmácsolása

- átélés

- kisugárzás

- látványosság

- összhatás

- zenére való táncolás

 

A versenygyakorlat csak abban az esetben értékelhető, amennyiben a versenyző legalább a produkció 50%-át bemutatta. Újratáncolási lehetőség nincs! Illetve produkció akkor értékelhető, amennyiben a koreográfia legalább 90%-a táncelemket tartalmaz!

 

 1. A ZSŰRI: A szervezők által felkért szakemberek (3-5 fő).

 

TILOS:

- pirotechnikai eszköz használata (kivétel a versenyzők által hozott biztonságos füstgép)

- színpad szennyezése

 

A rendezvényen a szervezők által felkért hivatásos fotós fog képeket készíteni, melyek a helyszínen megvásárolhatók. Egyénileg FOTÓZNI, felvételt készíteni kizárólag a nézőtérről lehet! A versenyzők a versenyen való részvételükkel hozzájárulnak a fotók felhasználásához.

A versenyzők és kísérőik részére BÜFÉT biztosítunk.

 

Versenyeink jelmondata: „Tiszta tánc, tiszta verseny (TM)”

A verseny tisztasága érdekében a szervezők, illetve a zsűri táncosai a versenyben nem vesznek részt!

A szervezők a jelentkezők számától függően a helyszín és az időpont változtatás jogát fenntartják.

Továbbá versenyzőink és a pontos, figyelmes zsűrizés érdekében a produkciók számát korlátozzuk, így tavaszi versenyeinken 150, az őszi versenyinken 120 produkciónál többet nem engedünk. (Kivétel, amennyiben az utolsó jelentkező produkciószáma ezt kevéssel túllépi.) Versenyünk a messziről érkezőknek is ideális időpontban kezdődik és ér véget!

KÉRJÜK A VEZETŐKET, HOGY A VERSENYSZABÁLYZATOT ISMERTESSÉK A VERSENYZŐKKEL és kiskorú versenyző esetén a SZÜLŐKKEL IS! A kísérő szülők közül többen nincsenek tisztában a szabályokkal és a menetrenddel és ez reklamációra adhat okot.

Köszönjük!

 

Debrecen, 2014. január 12.

 

VERSENYSZABÁLYZAT KIEGÉSZÍTÉS, KIEMELT, ILLETVE

ÚJ  SZABÁLYOK 11 PONTBAN:

 1. A tánctanároknak a produkciókat nem lehet mutatnia a versenyzőknek, még a MINI kategóriában sem! Sem a színpad előtt, sem a színpadi beállókból. Ez egy verseny és nem egy táncóra, vagy óvodai bemutató óra! Ezért kérjük, hogy csak olyan gyerekeket nevezzetek be, akik önálló produkciót képesek bemutatni! A szabály megszegése minősítés levonással jár. Természetesen bátorítani továbbra is lehet a tanítványokat.
 2. Fontos a zenék átnevezése, megfelelő hossza és a határidőre történő beküldése!
 3. A produkciókhoz mostantól kérhető különböző fénytechnika, viszont ezt egyénileg kell megbeszélnetek a technikussal.
 4. A színpadon, és a színfalak mögötti részben ételt fogyasztani továbbra is szigorúan tilos!!!!!!!!!
 5. A színpadon és a beállókban fotózni szintén tilos!
 6. A színpadon nem használható olyan eszköz, amely veszélyezteti a táncosokat és a nézőket! Füstgép megengedett, de pl: erős festékspray nem! Amennyiben valamilyen különleges eszközt, kelléket szeretnétek használni a produkciótokban, a szervezőktől e-mail-ben meg kell kérdezni, hogy használható-e vagy sem.
 7. A produkcióknak címet kell adni! A cím nem lehet a csoport, vagy a versenyző neve, mert az nem cím!
 8. Ezentúl az angol címet magyarul is meg kell adni a nevezési lapon.
 9. A színpadi beállókban csak a soron következő produkció táncosai tartózkodhatnak!
 10. A korcsoport besorolásnál a legidősebb versenyzőt kell figyelembe venni, egyéni produkciónál is figyeljetek az életkor határokra!
 11. VÉGÜL: Ez egy táncverseny és nem torna (nem gimnasztika, nem RG) verseny! Ez azt jelenti, hogy a csak torna gyakorlatokat tartalmazó koreográfiák nem kaphatnak arany minősítést, így díjat sem. A TORNA NEM TÁNC! Természetesen akrobatikus (torna, gimnasztika, RG) elemek, gyakorlatok továbbra is lehetnek a koreográfiában, de maximum 50%-ban. A koreográfia legalább 50%-nak táncelemekre kell épülnie, akár összekötő elemként (ez lehet a balett is)! Sajnos erre muszáj volt felhívni a figyelmet, mert az őszi versenyünkön az egyik edző kijelentette, hogy az aki nem tud spárgát és cigánykereket, az nem tud táncolni. Nos, mi egy kicsit megfordítanánk ezt: Attól, hogy valaki nem tud spárgát és cigánykereket még lehet nagyon jó táncos, viszont, aki csak azt tud, az nem nevezhető táncosnak, tehát a pusztán spárgából, cigánykerékből, hídból (és egyéb gimnasztikus gyakorlatok egymásutániságából) álló koreográfia nem nevezhető táncnak.

Debrecen, 2018. január 4.

 

LETÖLTÉS: VERSENYSZABÁLYZAT

 

 

 

Hírek

 • A NEVEZÉST LEZÁRTUK!
  2018-10-22 19:24:15

  Kedves Versenyzőink!
  NAGYON KÖSZÖNJÜK NEKTEK, HOGY ÚJRA TELTHÁZAS VERSENYT RENDEZHETÜNK A SZÁMOTOKRA!
  A nevezést a nevezési határidő előtt, a mai napon lezártuk! Ez azt jelenti, hogy a továbbiakban újabb tánciskolától, egyéni versenyzőtől az őszi versenyünkre nevezést már nem tudunk elfogadni!
  Természetesen az eddig benevezett versenyzők hiányzó adatait, nevezési díjait, zenéit október 28-g még elfogadjuk! Kérjük, hogy a határidőt legyetek szívesek betartani, mert mi is így tudjuk tartani az ígért határidőket!

 • FIGYELEM! Ünnepnap, Bankszünnap!
  2018-10-11 16:45:37

  FONTOS INFORMÁCIÓ! Azok, akik nem személyesen egyesületünknél és nem banki/netbanki átutalással, hanem a Budapest Bankban számlára történő személyes befizetéssel szeretnék rendezni a nevezési díjat, a bankunktól kapott információk szerint az alábbi napokon a Budapest Bank fiókok zárva fognak tartani, kérjük, hogy ezt vegyék figyelembe és ne halasszák a befizetést az utolsó napokra!

  A Budapest Bank fiókok zárva tartanak:

  Október 22. Hétfő - Munkaszüneti nap

  Október 23. Kedd - Ünnepnap

  Október 25. Csütörtök - Bankszünnap

  Október 26. Péntek - Bankszünnap

  Tehát az ünnep hetében személyes banki ügyintézést csak a Szerdai napon, október 24-n tudtok intézni. Így október 25., 26., 27., 28-n már csak netbankon keresztül tudtok nevezni!

  Banki infó itt: Budapest Bank

 • ŐSZI VERSENYÜNK NEVE MEGVÁLTOZOTT!

  Kedves Versenyzőink! 

  2018-tól őszi versenyünket már nem Dance Factor, hanem Dance Stage néven hirdetjük!

  A NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

  2018. OKTÓBER 28.

 • AKTUÁLIS VERSENYÜNK 2018 ŐSZ

  NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

  2018. OKTÓBER 28.

   

 • NEVEZÉSI HATÁRIDŐ: ÁPRILIS 13. PÉNTEK

  Kedves Versenyzőink! A szombati versenynap betelt, a nevezéseket lezártuk, kérjük erre a versenynapra már ne jelentkezzetek! Viszont Vasárnapra még maradt néhány hely, ezért erre a napra ÁPRILIS 13., PÉNTEKIG még lehet nevezni!
  Az érvényes nevezés a nevezési lap és a nevezési díj Péntek délutánig történő beérkezését jelenti. Péntek délutáni utalás esetén az átutalási bizonylatot is kérjük e-mail-ben elküldeni!

 • AZ ÉV TÁNCA 2018 - OSCAR

  Nemzetközi Táncversenyünk időpontja: 

  2018. ÁPRILIS 28. ÉS 29.

  NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

  ÁPRILIS 10.

 • ÚJDONSÁGOK a DF2017 versenyünkön:

  ÚJDONSÁG CSAK EZEN A VERSENYÜNKÖN:
  Megválasztjuk a verseny, azaz az Álarcosbál BÁLKIRÁLYNŐJÉT ÉS BÁLKIRÁLYÁT!
  A koronát annak a két táncosnak tesszük a fejére, aki tánctudásában kiemelkedő és sminkje, jelmeze bálhoz illő lesz.
  A győztesek nem csak tánciskolából és nem csak egy korcsoportból kerülhetnek ki. Tehát a díjra mindenki esélyes, aki szép jelmezben, kiválóan táncol és színpadi jelenléte kisugárzó.

  NÍVÓ-DÍJ - Díjazzuk a hűségeteket és az ötleteiteket: 
  Szintén újdonság! A Nívó-díjat az a tánciskola, tánccsoport vagy Táncstúdió veheti majd át, amely legalább már két versenyünkön részt vett (akár az őszi, akár a tavaszi) és most akár egy, de akár több produkciójában megmutatja sokoldalúságát, kreativitását. Ezzel a díjjal tehát számunkra a verseny legeredményesebb táncosait fogjuk díjazni. A NIVÓ-díjhoz a szervezők egy 20.000-Ft értékű nevezési díj utalványt is felajánlanak, amelyet a győztes tánciskola felhasználhat "AZ ÉV TÁNCA 2018" tavaszi versenyünkön.

 • AZ ÉV TÁNCA (TM) 2017

  2017. ÁPRILIS 22.

  A jelentkezéseket az elért maximális produkciószám miatt, a jelentkezési határidő előtt 3 héttel LEZÁRTUK!

  NEVEZÉSI HATÁRIDŐ (A NEVEZÉSI DÍJAK BEÉRKEZÉSÉNEK HATÁRIDEJE):

  2017. ÁPRILIS 10.

 • Őszi Versenyünk Időpontja

  Kedves Versenyzőink!

  Őszi versenyünk 2016. november 5-én, Szombaton kerül megrendezésre.

  A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: OKTÓBER 20.

  (A JELENTKEZÉSI LAPOKAT OKTÓBER 20-IG BE KELL KÜLDENI!)

  A NEVEZÉSI DÍJAKAT ÉS A ZENÉKET PEDIG OKTÓBER 25-IG FOGADJUK!

   

 • A JELENTKEZÉSEKET LEZÁRTUK!
  2016-04-13 19:52:01

  KEDVES TÁNCPEDAGÓGUSOK ÉS VERSENYZŐK!
  EZÚTON ÉRTESÍTÜNK BENNETEKET, HOGY A JELENTKEZÉSEK ELÉRTÉK A MAXIMÁLIS LÉTSZÁMOT, ÍGY A MAI NAPON A JELENTKEZÉSEKET LEZÁRTUK!
  Azokat a produkciókat, amelyeket előre jeleztetek nekünk (e-mail-en, telefonon, stb - ez még 4 tánciskola), de a jelentkezési lapot ezidáig nem küldtétek el, MÉG ELFOGADJUK, legkésőbb április 20-ig történő beérkezéssel!
  Végleges produkciószámot a nevezési díjak beérkezését követően tudunk majd közölni (április 25). Illetve azokat, akik még szerettek volna jelentkezni, várólistára tudjuk helyezni és április 25. után tudjuk megírni, hogy az esetleg mégsem nevező versenyzők helyére be tudjuk-e őket tenni.
  KÖSZÖNJÜK A BIZALMAT, A SOK-SOK PRODUKCIÓT ÉS KÖSZÖNJÜK HOGY NAGYON SOKAN ÚJRA RÉSZT VESZTEK VERSENYÜNKÖN!

 • Az Év Tánca 2016

  IDŐPONT: 2016. MÁJUS 7. SZOMBAT

  DEBRECEN

   

 • DANCE FACTOR 2015 - Őszi Verseny

  Őszi Versenyünk Időpontja:

  2015. November 7.

  Debrecen

  TÁMOGATÓNK:

   

 • AZ ÉV TÁNCA 2015

 • TÁMOGATÓINK: